Workshops & Koren

Ik geef regelmatig zangworkshops voor verschillende leeftijdsgroepen en voor verschillende opdrachtgevers - (kerk)koren, scholen en culturele instellingen. De inhoud van de workshops is heel divers: van pop-, jazz, wereld- en gospelrepertoire tot workshops op het gebied van stemtechniek, improvisatie of bijvoorbeeld "circle singing". Hieronder staan een aantal van mijn opdrachtgevers.

Buitenkunst

BUITENKUNST organiseert projecten op het gebied van dans, theater, muziek, literatuur, beeldende kunst, fotografie & video. Op twee verschillende locaties - Randmeer & Drenthe - zijn er in het zomerseizoen diverse workshops voor verschillende leeftijdsgroepen te volgen onder begeleiding van professionele kunstenaars.

Ik ben sinds 10 seizoenen werkzaam voor Buitenkunst. Lees hier meer over BUITENKUNST.

Jeugd en Muziek Brussel

Band lab en Band lab XL zijn rock-, pop- en jazzstages (muziekkampen) voor jongeren van 12 tot 16 en voor 16 tot 20 jaar van Jeugd en Muziek Brussel tijdens de zomervakantie. Afgelopen zomer was mijn derde jaar op rij dat ik les gaf op Bandlab en op Bandlab XL. Hier gaf ik privé zangles, maar ook vocaal ensemble en extra workshops als 'songwriting', 'microfoontechniek', 'ritme' en 'Algemene Muziektheorie'.

Lees hier meer over Jeugd en Muziek België.

Andere opdrachtgevers

Vokaal Totaal (popkorenvereniging), Studio26 Velp, Cultureel Centrum Elzenhof Brussel, kerkkoor van Liedekerke, Stichting Jazzwerkplaats Den Bosch, Valley of the Arts festival Hongarije, Rotary Arnhem Oost, SingingAtelier Brussels (Bozar)