Reviews

"Ik heb Lotte leren kennen op een muziekkamp in Dworp. Ze gaf zangles aan mij. Ze kent veel van zangtechniek en heeft mij echt veel geholpen met zingen. Ze heeft mij ook veel nieuwe artiesten en liedjes leren kennen. Daar ben ik haar dankbaar voor :-)"

Anton Robberechts (14)
Volgde les bij Lotte op Bandlab in België

"Lotte leerde ik kennen bij een muziek kamp vlak bij Brussel. Zij gaf me daar zangles. Ze vertelde dat ze waarschijnlijk les zou gaan geven in Den Haag, waar ik woon. Ze zou les gaan geven op de academie waar ik gitaarles had. Dat was toevallig!
Op muziek kamp had Lotte me heel goed geholpen, ik vond het fijn om van haar les te krijgen. Daarom zorgde ik ervoor dat ik ook in Den Haag les van haar kon krijgen. Het is heel fijn om les te krijgen van Lotte. Ze is heel aardig en geduldig. Ze weet heel veel van zangtechniek, dus als je bijvoorbeeld moeite hebt met een bepaalde noot halen of als je een bepaalde klank wil creëren, dan kan Lotte je daarmee goed helpen."

Tara Pasveer (16)
Tara volgde les bij Lotte in de Music Academy Scheveningen

"Hallo, ik ben Luc Van Beeumen en ik ben nu 50 jaar.
Ik heb zangles gevolgd bij Lotte in Brussel van januari tot september 2014. In die periode hebben we samen hard en intens gewerkt aan ademhaling, ademsteun, opbouw en frasering. Dankzij de deskundige begeleiding van Lotte heb ik op die punten op korte tijd ook behoorlijk wat vooruitgang gemaakt. Daarnaast is Lotte ook gewoon een hele fijne dame. "

Luc van Beeumen (50)
Volgde les bij Lotte in België

"Zeer leerrijke lessen, gegeven door een geweldige persoon! Wat vooral fijn was, is de sterke band die je creërt met Lotte."​

Lieselotte Fonderie (19)
Volgde 3 zomers les bij Lotte op muziekkamp Bandlab XL in België